čtvrtek 14. dubna 2011

INDIVIDUÁLNÍ KURZ VÁZÁNÍ ŠÁTKU

V BRNĚ I V PRAZE.

Milí rodiče,
v rámci kurzů, které pořádáme, Vám nabízíme individuální lekci nošení miminka a vázání šátků. Budeme se věnovat pouze Vám.

Probereme správné nošení miminka, úvazy, které jsou pro Vaše děťátko a daný věk nejvhodnější, jak dostat bezpečně miminko do šátku i jak ho pohodlně vyndat ven. Poradíme a nacvičíme úvazy vhodné na cestování ve vlaku či autobuse. Předvedeme a naučíme Vás úvazy pro novorozeňátka - kolíbky, vertikální úvazy či úvazy pro starší děti na bok a na záda.

Šátek není jen pro miminka, můžete v něm nosit i starší děti, dokud je sami unesete:-)

Naučíme Vás různé fígle a vychytávky při vázání šátku.

Nabízíme i lekci vázání dvojčátek. Dvojčátka je možné nosit v šátku společně.

Kurz je vhodný i pro rodiče, kteří miminko teprve čekají. Máme k dispozici učicí panenku, která délkou i váhou odpovídá narozenému děťátku. Na ní si můžete všechny úvazy vyzkoušet už před porodem.

Popovídáme si o vhodném oblečení na nošení pro děťátko i pro Vás, možnosti zateplení miminka. Zmíníme specifika nošení v zimě i v létě. Prohlédnete si a vyzkoušíte nosičské bundy, vesty či kapsy, funkční prádlo a oblečení, kukličky či návleky na nožičky.

Pomůžeme Vám vybrat šátek, poradíme s délkou, nabídneme různé druhy i značky. Řekneme si o výhodách elastických i pevných šátků. Dozvíte se i to, jak o šátek pečovat.

Individuální kurz probíhá na prodjeně, kde je zázemí i pro přebalení a nakojení miminka. Na konkrétním čase se domluvíte s lektorkou. Po přihlášení Vám emailem předáme na lektorku kontakt. Cena je 300kč pro Vás i doprovod.

Kontaktovat nás můžete na branakdetem@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat