pátek 2. října 2015

10 zákaznických tipů - říjen

Říjnové tipy od zákazníků se nesou v nádechu podzimní nálady - hřejivý dětský overal, batůžek do školy i teplá nosící bunda. Velmi krásný ohlas nám napsala paní Marie, která se podělila o své zážitky z domácího porodu v bazénku, který v Bráně půjčujeme. 


Batoh dětský Ergolino+ fialový Ergobag 
"Dcera nastoupila do první třídy do Montessori školy, kde se v batůžku nosí pouze penál, svačina a voda. Tento batůžek je naprosto úžasný, protože je akorát tak veliký, aby se tam naše školní potřeby vešly. Je opravdu pevný, lehký, krásný a na zádech pohodlný. Určitě dokoupíme také klipíky, aby dcera mohla měnit vzhled svého batůžku :-)."
Anna
Bryndák 6+ měsíců Pop-in
"Perfektní bryndák, mám dva po prvním dítěti, používám pro druhé a jsou jako nové."
JH


"Nálepka funguje dosud bezchybně po každém použití, přitom nočník má za sebou pár měsíců intenzivního používání doma a pár měsíců občasného používání u babičky. Obrázek je dobrou motivací, když jsme potřebovali, aby se dítko před delší cestou dostatečně vyčůralo."
Lucie
"Používáme na jaře a na podzim přes pyžamko, protože deku si malá hned odkope. Je tenoučký a přitom na omak dost hřeje. Díky širokým lemům s ní doslova roste."
Lucie
"Skvělá pomůcka! Máme ´stávkujícího bezplenkáče´ a čtvercovka zastrčená za tunýlek nás zachránila. Začal zas hlásit, že se mu chce, protože ví, že do dvou vteřin sedí na nočníku. Plenu složenou na nudli provléknu přepůlenou tunýlkem, tunýlek nasadím kolem pasu a po protažení mezi nohama plenu zastrčím vzadu za tunýlek. Překvapivě se plena vůbec nevyvléká (vpředu ani nemůže) flís neklouže. V létě k tomu nosil jen triko, teď jsme doplnili ponožky a návleky. V zimě nahradíme rychloprdkami."
Lucie
"Jsem maximálně spokojená. Kyblík je dostatečně veliký, takže i když je naše miminko nadprůměrně veliké a dlouhé, pořád se tam vejde a pravděpodobně kyblík vydrží déle než do 6 měsíců. Naše miminko kyblík a koupání v něm miluje."
lulu
Svrchní vlněné kalhotky 74/80 Disana 
"Výborné svrchňáky! Máme variantu červená. Po jednou impregnování neprotekly. Sedí dobře, oceňuji, že nemusím řešit kaťata :-). Zahřejí na bříšku i zádíčkách, nikde nic neřeže, nemusím řešit patentky ani suché zipy, prostě pohoda! Používám s Unuo nebo Baby Lucy plenkovou kalhotkou."

Alena
Aromaterapie do kapsy - Marie Noe 
"Výborná publikace. Velmi často v knize listuji, když potřebuji najít ten správný olej na konkrétní situaci a potřebují znát kontraindikace apod. Báječný přehled, dobře napsané."
Madla
"Tento kabát má samá top - top střih, materiál, je i moc pěkný. Opravdu top mezi nosícími bundami, jedině doporučuji!"
Anna
Porodní bazének - PŮJČENÍ 
"Bazének jsme si půjčili v srpnu 2012. Čekali jsme třetí dceru a obě předchozí se narodily do vody. Rodit do bazénku nebylo mé vyslovené přání, spíš jsem si po dvou porodech do vody nedovedla představit porod na suchu :-). Doma máme jen sprchu, a tak jsme si pro možnost porodu do vody půjčili v Bráně bazének. Před porodem jsme ho měli asi týden doma nafouknutý. Koupaly jsme se v něm i se staršími dcerami. V srpnových parnech bylo skvělé mít doma bazén. Výborné bylo též sledovat večer v obýváku film z bazénku. Samotný porod jsem z velké části prožila na posteli, na míči a ve sprše. Do bazénku jsem lezla až skoro plně otevřená. Dcera krásně plynule sestoupila do porodních cest, když jsem odpočívala ve vodě v předklonu opřená o kraj. Nejkrásnější moment nastal, když vyplula do bazénku a já si jí sama vylovila. Porod doma do bazénku vřele doporučuji. Nás nadchnul tak, že jsme si pořídili vlastní bazének a nyní ho též půjčujeme..."
Marie
Své reference můžete přidat k jakémukoliv produktu z e-shopu Brány k dětem. Děkujeme vám, že sdílíte své zkušenosti! Pomáháte stále vylepšovat náš sortiment :-).

Doporučujeme ještě přečíst:

Žádné komentáře:

Okomentovat