neděle 1. listopadu 2015

10 zákaznických tipů - listopad

Výbava do chladných podzimních dní i horké novinky patří do listopadových tipů od našich zákazníků. Těší nás, jak rychle přibývají reference na nováčky v sortimentu, ať to je nosící bunda Stella nebo inteligentní termoska Lesní zvířátka. Opět vybíráme deset nejzajímavějších příspěvků.

Botky s měkkou podrážkou letadlo Liliputi
"Capáčky jsou nádherné, velmi kvalitně zpracované, bezvadný měkký voňavý materiál. Souhlasím s M. D., že barva je v reálu blankytnější, ale stejně pěkná. Naše holčička měla doteď capáčky Menu Baby Shoes, které byly také perfektní, ale tyto mají ještě bonus v podobě měkké, a tedy i trochu teplejší podrážky, což se teď na zimu hodí. Naopak na léto byly skvělé právě Menu Baby Shoes. Zatím to vypadá, že tyto capáčky mají i povrch, který půjde dobře omývat vlhkým hadříkem. No a chodí se v nich, co pozorujeme, moc dobře... :-) I přesto, že jsou trochu větší, což jsme tak ale vzali záměrně, aby nějaký čas vydržely."
Adriana

Tula Toddler Cloudy
"Kvalitní zpracování, jednoduchá manipulace, hezký design. Mam ho sice krátce, ale myslím, že to byla dobrá koupě."
Eva

Balerínky JING JING L PU Caribbean vel.38 Vivobareboot
"Jing jing jsou krásné a pohodlné. Doporučuji koupit o 2 čísla větší model. Mám obyčejně (i u ostatních bot od Vivobarefoot) velikost 40, ale Jing jing mam 42. Asi bych snesla 41, ale docela natěsno, a to pak není o pohodlné chůzi skoro naboso." 
Hana S

Softshellová bunda STELLA Jožánek fialová
"Bunda je perfektní, splnila naprosto moje očekávání. Škoda jen, že chybí poutko pro zavěšení a možnost stahování rukávů dole, ale to jsou jen drobnosti." 
Magdalena

Softshellová kapsa na nosítko tyrkysová
"Velká spokojenost. Za mě bych upřednostnila, kdyby byly stahovací šňůrky na obou stranách (nyní pouze na jedné), ale jinak je to báječný pomocník na chladnější dny."
Klára

Bavlněná čepička s kšiltem a anténkou jednobarevná Sando
"Hezká čepička, která zakryje ouška, dobře sedí a hlavně necestuje a nepřetáčí se."
Eva

Menstruační kalíšek Limitovaná edice LadyCup
"Úžasná věc, používám 6 let! S praxí po letech se dá zavést tak, že 
během menstruace nepotřebuji ani slipovou vložku, což dává ohromnou svobodu. Pohyb, plavání atd. Mám i Mooncup, ale tvar Monncupu mi nevyhovoval, protékal. Takže jednoznačně, za mne dávám pět hvězd Ladycupu!"
Maki
Měsíčkový ochranný balzám Weleda
"Nejlepší krém pro děti na zimu a na sychravé počasí."
Martina

Mýdlo Panenská čistota Mydlárna U dvou koček
"Mýdlo jsem koupila hlavně pro avizované použití při akné a je super. Používám ho i na obličej. Příjemná nevtíraná vůně, pokožka je po použití nevysušená a mám pocit, že na pupínky zabírá."
Martina

Inteligentní termoska Lesní zvířátka 0,5l
"Tuto termosku mohu jedině doporučit! Předně kvůli pítku, na které ve chvíli použití venku nemusíte sahat neumytýma rukama (otevře se otočením zvýšené bílé části pod pítkem). A v druhé řadě pro možnost dokonalého vyčištění - bílá část víčka s pítkem lze odejmout. Teplotu termoska drží rovněž ke spokojenosti. Vzhledem k tomu, že jde o termosku, počítejte ale, že je těžší než plastová lahev ;-)"
Dobromila


Své reference můžete přidat k jakémukoliv produktu z e-shopu Brány k dětem. Děkujeme vám, že sdílíte své zkušenosti! Pomáháte tak stále vylepšovat náš sortiment i ostatním zákazníkům při výběru zboží :-).

Doporučujeme ještě přečíst:
Vyzkoušeli jsme: Svačinová kapsa Mags Bags
Vyzkoušeli jsme: Litrová lahev Ohyo
10 zákaznických tipů - říjen

Žádné komentáře:

Okomentovat