pondělí 30. listopadu 2015

10 zákaznických tipů - prosinec

Předvánoční tipy od našich zákazníků se nesou hlavně v praktickém duchu - plenky, kosmetika pro maminky, těhotenské šaty... Najdete mezi nimi ale také inspiraci na dárečky nejen pro budoucí či novopečené rodiče. Jako každý měsíc z vašich příspěvků vybíráme deset nejzajímavějších tipů na produkty ze sortimentu Brány k dětem.

Těhotenské šaty ŠARLOTA Jožánek
"Velice příjemné na nošení v těhotenství. Jsou i hezké a lichotí těhulkovské postavě. Teď je využívám i po porodu, protože jsou šikovné i při kojení."
Radka

Tělový a masážní olej Péče při striích Nobilis
"Krásně voní, dobře se maže a není ho potřeba příliš velké množství. Rychle ulevuje při pocitu napjatého břicha (ke konci těhu), skvělý dárek!"
Pavlína

Přírodní speciální mast ATOPIC Naturinka
"Výborný krém na atopický ekzém. Příjemně se roztírá a vstřebává. Krásně našlehaný. Nejlepší, jaký jsem měla, a vyzkoušela jsem jich hodně :-)."
Jana

EKO 2 - prací prášek na látkové pleny a dětské oblečení Haipa Daipa
"Eko2 pere bezvadně. Lepší jsem nenašla."
Kateřina

Taška Ecozz kolekce Dots 3
"Velice šikovná taška na nákupy. Unese opravdu hodně a zip nahoře je k nezaplacení."
Radka


Jednovelikostní plenka na suchý zip Anavy
"Paráda, dávám na noc. Neproteče, hezky drží. Suchý zip mi vyhovuje lépe než patentky, je to o dost rychlejší a pohodlnější."
Anna

Medvídek chrastítko Šapitó
"Výborná hračka. Náš synáček si ji velmi oblíbil. Nejoblíbenější hračka od šestinedělí až do cca 5 mesíců věku. Vřele doporučuji!"
Alena

Kafe instantní špaldové s cikorkou 30 g Biolinie
"Rozhodně lepší než jiné nekofeinové nápoje. V těhotenství, ale i mimo něj je to zkrátka moje ranní potěšení."
Radka

Ovečka nahřívací polštářek Šapitó
"Máme sice jiný dezén, ale polštářek jsme používali hojně v prvních týdnech života našeho děťátka. Byli jsme za nahřívací polštářek rádi."
Kateřina

Sada plen OneSize Rainbow Popolini
"Na tyto nedám dopustit, měla jsem jich 10 kusů, používám od 3 měsíců věku dítěte dosud do 20 měsíců. Přikoupila jsem ještě další 3 kusy, protože mi to nestačilo schnout. Po dvou letech praní obden jsou místy vyšisované, hlavně mezi nohama, ale stále funkční a myslím, že něž se malý naučí na hrnec, budou fungovat. Peru na 60 stupňů a obden. Nedám na ně prostě dopustit. Papírové používám vyjímečně, pouze na cesty."
Dáša

Své reference můžete přidat k jakémukoliv produktu z e-shopu Brány k dětem. Děkujeme vám, že sdílíte své zkušenosti! Pomáháte stále vylepšovat náš sortiment :-).

Doporučujeme ještě přečíst:

10 zákaznických tipů - listopad
Vyzkoušeli jsme: První pomoc/URGENCY ve spreji Bach
Vyzkoušeli jsme: Litrová lahev Ohyo

Žádné komentáře:

Okomentovat