středa 1. června 2016

Walki - výletní batůžek nejen do lesní školky

Nezbytnou součástí výzbroje všech dětí, které navštěvují lesní školky, je bytelný batůžek. Měl by být odolný a nepromokavý, protože ho čeká pobyt v terénu za každého počasí, opatřený hrudním popruhem, aby svému malému nosiči dobře seděl na zádech, a samozřejmě i dostatečně prostorný, jelikož se do něj musí vejít vše, co dítě bude venku potřebovat. Batůžek Walki splňuje všechna tato kritéria. A protože byl vyvinutý speciálně pro potřeby lesních školek, nabízí i řadu užitečných vychytávek.


Díky nastavitelným ramenním popruhům je Walki vhodný pro děti od tří až do šesti let. Samozřejmostí u všech batohů Ergobag je ergonomické provedení a přizpůsobení produktu vyvíjejícímu se dětskému tělu. Propracované polstrování, flexibilní popruhy a hmotnost jen 500 gramů zaručují, že Walki nebude předškolákům vadit ani při delším nošení nebo svižnějším pohybu. Jeho desetilitrový objem hravě pojme náhradní oblečení, svačinku, pití i další nezbytnosti. Na drobnosti jsou určené dvě kapsy po stranách. Objem batůžku je možné ještě zvětšit díky stahovací vrchní látkové části.

Promyšlené detaily
Ke zmíněným vychytávkám patří integrovaná podložka na sezení, která zároveň slouží jako zpevnění zad batůžku. Díky zesílenému dnu Walki dobře stojí i na nerovném povrchu. Použitý materiál odpuzuje vodu a špínu. Součástí Walki je i praktická a v terénu dobře viditelná žlutá pláštěnka, kterou lze přes batoh jednoduše přetáhnout. Aby od ní nenavlhl obsah batůžku, je uložená v samostatné vrchní kapse.

K Walki dostanete také dva nepromokavé sáčky na špinavé či vlhké oblečení, ale třeba i poklady z dobrodružných výprav. Samozřejmostí jsou bezpečnostní reflexní prvky viditelné z velké vzdálenosti. Designeři do batůžku zabudovali i sympatický detail – vytahovací jmenovku v podobě jazyku zvířátka, která u dětí jednoznačně boduje.



Brána k dětem nabízí batohy Walki exklusivně ve spolupráci s českým dovozcem značky Ergobag. Kromě jejich propracovaného ergonomického designu oceňujeme také ekologický způsob jejich výroby. Látky na batohy se totiž vyrábí z použitých PET lahví a díky dvojité impregnaci jsou mimořádně odolné vůči vlivům počasí. Německá firma Ergobag díky svému šetrnému přístupu k životnímu prostředí získala prestižní ceftifikaci Bluesign® a patří k leaderům v oboru.

Náš tip:
Batůžek Walki můžete doplnit zdravými lahvemi, boxy na jídlo z netoxických materiálů či praktickými svačinovými sáčky. Najdete je v e-shopu Brány k dětem v sekci Na výlet.


V nabídce máme také kvalitní oblečení z biobavlny, bambusu či vlny vhodné pro děti navštěvující lesní školky i speciální nepromokavé oděvy. Vybírejte v sekci Dětské oblečení.



Autor textu: Zuzana Dostálová

Autor fotografií: Renata Kotyzová

Doporučujeme ještě přečíst:
Čím děti vybavit do lesní školky
Předat dětem vše, co v sobě mám (rozhovor s učitelkou z lesní školky)
EKO Láhve aneb Dejte sbohem jedovatým plastům!

Žádné komentáře:

Okomentovat