středa 22. července 2015

5 letních tipů na přírodní kosmetiku

Představujeme vám naše hvězdy, které dokážou zpříjemnit i opravdu horké léto. Vybrali jsme pro vás přírodní kosmetické produkty, s nimiž budete voňaví, krásně opálení i dobře naladění. 
Dámský deodorant Libebit
Tento kulatý šikula se většinou v regálu moc dlouho neohřeje, takový je o něj v Bráně zájem. A není se co divit – díky své krémové konzistenci se pohodlně nanáší a přirozené antibakteriální účinky kokosového oleje ještě posiluje příjemně vonící směs esenciálních olejů z australského čajovníku, bergamotu a levandule.

Touto novinkou v sortimentu se rozhodně musíme pochlubit. Nejen, že je díky krásnému balení naprosto k nakousnutí, ale také nádherně voní a vaši pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou. Navíc můžete vybírat z mnoha variant – úžasná je třeba romantická růže, které se hodí i pro ošetřování rostoucího bříška. 

Opalovací krém SOFT SPF 30 BIO Lavera
Pokud hledáte účinný, ale zároveň šetrný opalovací krém vhodný i pro citlivou dětskou pokožku, Lavera je skvělá volba. Minerální filtr nedovolí slunečním paprskům proniknout do pokožky a způsobit podráždění či zarudnutí. Krém z přírodních surovin je voděodolný a kůži prospívá díky obsahu měsíčkového extraktu a slunečnicového oleje. Další z osvědčených letních hitů :-).
Citrusový sprchový krém Weleda 
Toužíte po pořádném osvěžení? Pak si ve sprše dopřejte citrusovou smršť od Weledy. Její sprchový krém je vhodný pro každodenní použití, jemné cukerné tensidy se postarají o obzvláště šetrné čištění pokožky. A kdo si svěží vůni ekologicky pěstovaných citronů a pomerančů zamiluje, může si ke sprchovému krému pořídit i deodorant ze stejné řady.
Havlíkův přírodní zázrak Apoteka
Spálená záda, popraskané rty, štípance od krvežíznivých hmyzáků i oděrky z dobrodružného putování – Havlíkův přírodní zázrak je opravdu všestranný pomocník, kterého se vyplatí brát všude s sebou. Této jedinečné masti z přírodních surovin dodává sílu makadamiový olej, včelí vosk, rakytník, med, mateří kašička a propolis. 
Autor textu: Zuzana Klementová

Doporučujeme ještě přečíst:

Žádné komentáře:

Okomentovat